La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

11/NOV/2014

Gran nit de funky i jazz amb Planet Groove

Una vegada més, la música en viu omple l´auditori de la Fila, en aquesta ocasió ha estat la música funky/ groove la protagonista d´aquest concert.

Seguint amb un dels objectius marcats en aquest cicle de concerts i que pretén fomentar la música en viu entre el públic més jove, el passat dissabte 08 de novembre, es va poder gaudir de tot un concert de música funky/groove com a tribut als grans d´aquest gènere musical, Maceo Parker, Prince i molts més.

Aquest cop van ser els components de "PLANET GROOVE " els encarregats de fer vibrar al públic fins al punt de fer-los participar ballant davant l´escenari al so de la música d´una gran qualitat interpretativa i amb la veu d´Àlex Delgado que va sorprendre a tots els assistents.

Els músics que formen “Planet Groove” arriben des de diferents indrets, no només de Catalunya si no també de la resta de l´estat , incloent un component de terres angleses. Tots ells units pels seus estudis a l´ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i per la seva passió per la música.

Així amb Miqui García al trombó, Aitor Franch, amb el saxo tenor i alt, Aitor Saez a la percussió, Jairo Cabrera al Saxo tenor i la trompeta, Gabriel González a la bateria, Nicolas Mellon al baix, Guillem Torné a la guitarra i Dan Gómez als teclats es va gaudir un dissabte més de bona música.






T´agrada cantar?