La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

25/NOV/2014

Carlos Casòliva obtè el Premi Extraordinari de final de carrera de Cant i de Música de Cambra.

El professor de guitarra i llenguatge musical de la nostra escola de música, Carlos Casòliva, ha obtingut el Premi Extraordinari de final de carrera de Cant i de Música de Cambra.

El professor de guitarra i llenguatge musical de la nostra escola de música, Carlos Casòliva, ha obtingut el Premi Extraordinari de final de carrera de Cant i de Música de Cambra.

Carlos Casòliva i Eroles, nascut a la ciutat de Benicarló, va estudiar el Grau Superior de l’especialitat de guitarra amb la catedràtica Isabel Agut.

És llicenciat en psicologia per la Universitat Jaume I de Castelló. Els estudis de cant els ha realitzat amb Gemma Roig al Conservatori de Música Mestre Feliu de Benicarló i amb Teresa Català al Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona, obtenint el Premi Extraordinari de Cant i de Música de Cambra, així com diferents cursos amb Lambert Climent, Javier Peris i Ana Luisa Chova.

L’any 2001 se li encarrega la direcció de la Coral Polifònica de Penyíscola, tasca que realitzarà fins l´any 2012.
L’any 2004 es va incorporar al claustre de professors de l’Escola de Música de la Fila, iniciant la tasca docent en l’especialitat de guitarra, llenguatge musical i piano fins l’actualitat.
Ha estat director de l’Orfeó Pau Casals de Sant Carles de la Ràpita del 2005 al 2010.

Ha fet recitals al Cicle de Música Ciutat d´Amposta i al Cicle de Música de Cambra al Maset de Sant Carles de la Ràpita, acompanyat al piano per Ivan Fosch i a les Set per Sant Joan a la Unió Filharmònica d´Amposta acompanyat per Alba Llorach.

Enhorabona Carlos!!!!


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Salutació > Carlos Casòliva obtè el Premi Extraordinari de final de carrera de Cant i de Música de Cambra.



T´agrada cantar?