La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

30/MAR/2015

Galeria de fotos de les 6enes Colònies d´Escoles de Música

El passat 27,28, i 29 de març es van celebrar les 6enes colònies de música que com cada any organitza la l’Escola de música de la Unió Filharmònica d’Amposta.

El passat 27,28, i 29 de març es van celebrar les 6enes colònies de música que com cada any organitza la l’Escola de música de la Unió Filharmònica d’Amposta.

Aquest any vam comptar amb la participació de 10 escoles de música d’arreu de Catalunya: l’Aldea, l’Ametlla del Vallès, Amposta, Barcelona, Camarles, Ginestar, Masdenverge, Perelló Rasquera i Salou.

Com a novetat aquest any també han pogut gaudir de l’estada els alumnes més petits de les escoles, formant així, un conjunt instrumental infantil.

A diferencia d’altres anys, i coincidint amb el 25è aniversari de l’Escola Municipal de Música de Salou l’estada ha estat a la casa de colònies la Marinada de Salou.

Durant tres dies els participants han estat assajant un repertori adaptat als coneixements de cada conjunt instrumental.

Com a cloenda d’aquestes estades es va celebrar un concert a Teatre Auditori de Salou (TAS), on el públic va poder gaudir del següent repertori:

Conjunt infantil:

  • CAPTAIN OF AVENTURE DE Mike Hannickel.
  • IF WE WEREA RICH MAN de Jerry Bock.
  • RIGTIME DANSE de Gerald Sebeski.
  • I RED, WHITE AND BLUE arr. Sdandy Fledstein.

Banda juvenil:

  • TRANER de R.Talens.
  • REFLECTIONS OF THIS TIME de Ted Huggens.
  • BRASILIANA de Jan Van de Roost.
  • DEEP PURPLE MEDLEY arr. Toshihiko Sahashi.

Per acabar els dos conjunts es van unir, agrupant 110 músics dalt de l’escenari, per interpretar l’OBERTURA 1812 del compositor P. Thaikowsky. Abans de marxar els participants van ser invitats a un refrigeri.

Havent gaudit d’aquest dies de convivència i música, esperem repetir el proper any!!

R.V. i A. R.


Galeria de fotos de les 6enes Colònies d´Escoles de Música celebrades a Salou del 27 al 29 de març de 2015

6e Colònies d´Escoles de Música. 28 i 29 de març 2015



Colonies Musicals 2015






T´agrada cantar?