La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

21/MAI/2015

2a Trobada d’escoles de música i dansa

Aquest dissabte els alumnes de conjunt instrumental infantil faran la primera actuació fora de la nostra societat, serà en concret a la 2a trobada d’escoles de música i dansa que organitza el departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Tortosa...

Aquest dissabte els alumnes de conjunt instrumental infantil de l´Escola de Música de la FILA faran la primera actuació fora de la nostra societat. Serà en concret a la 2a trobada d’Escoles de Música i Dansa que organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Tortosa.

El grup, format per alumnes de primer i segon curs de grau elemental, i on podem trobar flautes, clarinets, saxos, trompetes, trombons i percussió, estaran dirigits per la professora Aida Beltri i interpretaran Beethoven.

La seva actuació està anunciada sobre les 10,30 del matí a l’auditori de la Lira Ampostina. Esperem que sigui tot un èxit aquest nova experiència.



T´agrada cantar?