La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

5/JUN/2015

VI Trobada Coral de Primavera 2015

El passat dia 30 de maig, la nostra coral va estar cantant a la seu de l´Orfeó Reusenc dintre el marc de la "VI Trobada de Primavera" organitzada per la coral Veus de la Terra de Reus.

El passat dia 30 de maig, la nostra coral va estar cantant a la seu de l´Orfeó Reusenc dintre el marc de la "VI Trobada de Primavera" organitzada per la coral Veus de la Terra de Reus. La Coral Aquae de la UF va ser l´encarregada de tancar el concert que van compartir amb la mateixa coral organitzadora i la Coral d´Adults de l´Escola Municipal d´Alcover.

En aquesta ocasió la Coral Aquae de la UF va interpretar sis peces del seu repertori habitual, deixant el nom d´Amposta i de la Fila en molt bon lloc. En acabar el concert, les tres corals participants van interpretar conjuntament la cançó Rosa de Bardissa. Tot seguit es van acomiadar amb un àpat ofert per la coral reusenca en el que no van poder faltar els cant amistosos entre la tríada coralenca.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > VI Trobada Coral de Primavera 2015











T´agrada cantar?