La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

23/NOV/2015

Entrega del Guardó a la Qualitat Musical Ampostina Torres-Soriano

El guardó, atorgat a Jordi Acacio i l´accessit a Marina Ferré, es va entregar durant el Concert de Santa Cecília, celebrat aquest dissabte 21 de novembre.

Durant el Concert de Santa Cecília, celebrat el passat dissabte 21 de novembre, es va fer entrega del Guardó a la Qualitat Musical Ampostina Torres-Soriano.

El claustre de professors de la nostra escola de música, que va actuar com a jurat, va decidir atorgar el Guardó a l´alumne Jordi Acacio Prat i l´accèsit a l´alumna Marina Ferré Martínez. El guardó està acompanyat d´una aportació econòmica de 300 i 200 euros respectivament.

Van fer entrega dels diplomes els promotors del Guardó, Francisco Torres Reverte i la seva esposa, Marina Soriano, l´alcalde d´Amposta, Adam Tomàs i el director de l´Escola de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, Sinto Gisbert.

Una vegada més, agraïm la iniciativa del matrimoni Torres-Soriano, el que suposa un incentiu per als nostres alumnes i a la vegada una mostra de suport a la tasca formativa de les escoles de música i a la tradició musical de la ciutat d´Amposta.

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Entrega del Guardó a la Qualitat Musical Ampostina Torres-Soriano

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Entrega del Guardó a la Qualitat Musical Ampostina Torres-Soriano




T´agrada cantar?