La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

15/FEB/2016

Masterclass de saxo del professor Christophe Bois

Aquest cap de setmana el músic de la banda de música de la Unió Filharmònica d’Amposta, Guillem Duran, ha participat de les masterclass de saxo del saxofonista i professor del Conservatoire du Region de Bourges Christophe Bois, organitzades pel saxofonista i professor del conservatori professional de música de Reus, Joan Martí.

Aquest cap de setmana el músic de la banda de música de la Unió Filharmònica d’Amposta Guillem Duran ha participat de les masterclass de saxo del saxofonista i professor del Conservatoire du Region de Bourges Christophe Bois, organitzades pel saxofonista i professor del conservatori professional de música de Reus, Joan Martí.

Christophe Bois és un gran amic de la nostra escola i banda de música, ha participat en diferents ocasions a les Jornades Musicals que organitza la nostra escola i també ha actuat amb la nostra banda de música juntament amb el quartet de saxos "Diastema" del qual és cofundador.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Arxiu de notícies > Masterclass de saxo del professor Christophe Bois



T´agrada cantar?