La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

13/DES/2010

IV APLEC DE CORALS DE LES TERRES DE L´EBRE

Aquest passat diumenge 13 de desembre de 2009 i per tercer any consecutiu, la Fila va organitzar el IV Aplec de Corals de les Terres de l´Ebre que va comptar amb la participació de deu formacions corals d´arreu del territori.

A primera hora del matí van anar arribant els cantaires per assajar el cant comú a l´auditori de la Fila. Després, dinar de germanor i a la tarda, el concert. La gran resposta rebuda per part de les corals a participar en aquest Aplec, va suposar que el número de cançons interpretades es limités a dues per formació, per tal que l´acte es desenvolupés en un termini de temps habitual.

 

L´anfitriona, la Coral Aquae de la Fila, va ser l´encarregada de llegir el manifest redactat amb motiu del Dia Internacional del Cant Coral, celebració que coincidia amb l´acte i té l´objectiu de resaltar els valors de la solidaritat, la pau i la comprensió a través del cant coral. Per acabar, els quasi tres-centes cantaires van situar-se damunt de l´escenari per interpretar el cant comú. L´acte va comptar amb la presència del delegat a les Terres de l´Ebre de la Federació Catalana d´Entitats Corals  (FCEC), Emili Miralles i del regidor de Serveis i Agricultura de l´Ajuntament d´Amposta, Josep Manel Ferré.

IV Aplec de Corals de les Terres de l´Ebre


T´agrada cantar?