La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

23/SET/2016

Un singular tribut a Alan Parsons sonarà al Teatre Fortuny el pròxim octubre

Notícia publicada al ReusDigital.cat 22/9/2016



El Teatre Fortuny serà l´escenari del singular concert ´Tribut a The Alan Parsons Project´, que protagonitzarà la Banda de Música de la Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta, el 15 d´octubre, en doble sessió, a les 6 de la tarda i a dos quarts de 10 de la nit. La banda ampostina presentarà un espectacle en què el rock i l´orquestra donen vida als temes més populars d´Alan Parsons, un muntatge que ha tingut un gran èxit en la seva estrena a la capital del Montsià .

Es tracta d´un concert promogut per l´organització benèfica Filantròpic Grup, en col·laboració amb el Consorci del Teatre Fortuny. El responsable artístic de La Unió Filharmònica, Carles Royo, ha explicat que la recreació musical dels temes d´Alan Parsons "pot arribar especialment a tota una generació d´entre 40 i 65 anys i també a la resta del públic a qui agradi la bona música", atesa la singularitat de la proposta.

En aquest sentit, ha assegurat que el muntatge té "molta feina i hores de treball al darrere i que el públic que va assistir a les representacions d´Amposta va expressar una rebuda molt positiva a la proposta". El president de Filantròpic Grup, Froilà Gisbert, ha explicat que la vocació de la seva entitat és donar suport a entitats i col·lectius del territori, i en aquest cas la iniciativa de La Unió Filharmònica d´Amposta "encaixa en els objectius d´aquesta organització".

Per la seva part, la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, ha agraït als representants de l´Ajuntament d´Amposta i de la banda ampostina que hagin escollit Reus com a escenari del concert. La regidora de Cultura del municipi ebrenc, Inés Martí, ha expressat la voluntat que els dos municipis puguin continuar col·laborant en el futur en noves iniciatives culturals. Les entrades per aquest espectacle ja es poden adquirir presencialment a la taquilla del teatre de dilluns a divendres, d´11 del matí a 1 del migdia i de 6 a 8 de la tarda, i també a través del web del Teatre Fortuny. Els preus de les localitats són de 15 i 25 euros.


Un singular tribut a Alan Parsons sonarà al Teatre Fortuny el pròxim octubre. ReusDigital.cat 22/09/2016



T´agrada cantar?