La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

26/ABR/2009

Concert de Primavera 2009 - Trobada de Corals

Un concert que s´ha convertit en tradició dins les activitats de la Societat és el que organitza la Coral Aquae cada any per celebrar la Primavera, i on s´aprofita per convidar corals, tant de la nostra comarca com d´altres indrets, creant així lligams de germanor.

Aquest cop la nostra amfitriona va tenir com a corals convidades a la Coral Cingles del Montsià de Freginals, Coral Sant Jaume Apòstol de Camarles i Cor de Cambra Quinze de Març de Tavernes de Valldigna.

Totes elles ens van oferir un repertori variat i van delectar al públic amb les seves veus. Casi totes elles formades per més de 30  cantaires, a excepció del Cor de Cambra Quinze de Març que amb només 8 components i dirigits per ells mateixos ens van mostrar una formació coral diferent.

Per finalitzar aquest concert de primavera, totes les corals ens van oferir un cant comú, El meu avi, dirigit per Núria Ferré directora de la Coral Aquae,  que va agrupar a més de 100 cantaires a l´escenari, moment que es va aprofitar per fer entrega d´una rosa a cadascun dels directors: Pilar Vega (Freginals), Joan Redó (Camarles) i un cantaire del Cor de Cambra.

 

Concert de Primavera 2009 - Trobada de Corals


T´agrada cantar?