La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

9/GEN/2017

S´acaben les festes del Nadal i torna l´activitat a l´escola de música

Avui dilluns 9 de gener, torna l´activitat escolar a la Fila amb l´acabament de les festes nadalenques. Es presenta un any amb molta activitat i on celebrarem el centenari de la nostra Societat.

Avui dilluns 9 de gener, torna l´activitat escolar a la Fila amb l´acabament de les vacances nadalenques. Tot i això, durant aquestes festes, les altres seccions de la Societat, la Banda de Música, la Coral Aquae i la Big Band, no han deixat de costat l´activitat musical.

El dissabte 10 de desembre a la nit es va començar a notar el Nadal a l´auditori de la Fila, amb el Chritsmas Jazz Night de la Big Band, del que a més d´assenyalar que va ser tot un èxit, tant de públic com de qualitat musical, va tindre una finalitat solidària, ja que els1.255 euros de benefici del concert van anar destinats a la Marató de TV3, col·laborant d´aquesta manera amb la recerca de nous tractaments per a l´ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

A l´endemà diumenge, coincidint amb la celebració del Mercat de Santa Llúcia, la Coral Aquae va oferir, juntament amb el Cor de la Lira Ampostina, un concert de nadales a l´església arxiprestal d´Amposta. 

Fou el dissabte 17 de desembre, quan el Mercat Municipal va ser l´escenari d´un altre acte solidari amb la Coral Aquae, que va amenitzar als paradistes i clients del mercat amb una cantada de nadales tradicionals. L´activitat, que ja es repeteix des de fa uns anys uns dies abans de Nadal, serveix per fer una crida de recollida d´aliments i joguines per a Creu Roja, entitat que s´encarrega de distribuir entre les persones amb pocs recursos econòmics.

Pel que fa a la Banda de Música, s´estrenava aquest nou any participant el passat dijous a la Cavalcada de Reis d´Igualada, sent ja el setè any consecutiu que es desplaça a la capital de l´Anoia per acompanyar amb la seua música la cavalcada, una festa que justament fa pocs dies ha estat declarada per la Generalitat de Catalunya, Festa Patrimonial d´Interès Nacional.


Celebració del centenari

El 2017 és un any especial per a la nostra entitat, commemorem el centenari de la nostra creació. Des de fa uns mesos estem treballant en l´organització de tot un seguit d´activitats que serviran per celebrar aquesta efemèride tan important. És per això, que durant el mes de gener, els socis rebreu per correu el programa d´activitats del centenari, un programa que presentarem, juntament amb el logo commemoratiu del centenari, el proper dimarts 24 de gener a les 11 h a la sala de premsa de l´Ajuntament d´Amposta.

A l´acte de presentació, a més de la representació de la Fila, hi assistiran l´alcalde d´Amposta, la regidora de cultura i l´alumne d´Esardi que ha dissenyat el logotip commemoratiu.


Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > S´acaben les festes del Nadal i torna l´activitat a l´escola de música



T´agrada cantar?