La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

9/JUN/2017

Cap de setmana de molta activitat a la Fila

La Fila bull d’activitat i no només perquè els alumnes de l’escola de música estan acabant de preparar les audicions que ens oferirant a partir de dimecres 14 de juny en el marc de Les Set per Sant Joan, les activitats de cloenda del curs escolar 2016/2017.

Ahir dijous 8 de juny el cupó del sorteig diari de l’ONCE duia imprès el logotip del 100 aniversari de la Fila, un reconeixement que aquesta entitat social ha volgut fer a la Fila amb motiu del centenari. Molts d’ampostins van ser els que van adquirir al cupó, no tant per confiar amb la desitjada sort, sinó per guardar un record d’aquest dia, en què el logotip de l’aniversari es va donar a conèixer a tots els pobles de l’estat espanyol a través de 5’5 milions de cupons.

Ha estat una bona manera d’encentar aquest cap de setmana en el que la Fila bull d’activitat i no només perquè els alumnes de l’escola de música estan acabant de preparar les audicions que ens oferirant a partir de dimecres 14 de juny en el marc de Les Set per Sant Joan, les activitats de cloenda del curs escolar 2016/2017.

La Big Band de la Fila posa música aquesta nit a les festes que organitza l’Associació de Veïns del Barri del Centre. Serà a la plaça del Mercat a les 22.30 h.

Demà dissabte, la Banda de Música es desplaça a Ulldecona, convidats per la Banda de Música d’aquest municipi per participar en la 35a edició de la Trobada de Bandes d’Ulldecona. El concert, a càrrec de les dos formacions musicals, es farà al Teatre Orfeó Montsià a les 19 h.

I diumenge a les 11 del matí, a l’auditori de la Fila, aquells a qui els agrada les bandes sonores de les pel•lícules, tenen una cita al concert Música i cinema, que oferiran els alumnes de cant coral i la Banda Juvenil de l’Escola de Música. Aquest espectacle es va estrenar el passat dijous 1 de juny, davant d’alumnes de primària de les escoles d’Amposta que van emplenar l’auditori. Diumenge és el torn per gaudir-lo dels pares i mares, iaos, tiets i tots aquells que vulguin passar un matí molt musical.


T´agrada cantar?