La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

15/NOV/2008

Concert del 10e aniversari de la Coral Aquae

Amb motiu del seu 10è aniversari, el passat dissabte 15 de novembre la Coral Aquae va oferir un concert a l´auditori de la Fila. Dirigits per Núria Ferré, per a aquesta ocasió, la formació musical va comptar amb la participació de qui va ser-ne el seu primer director, en Gerard Fusté.

Als cantaires que actualment formen la Coral, es van afegir aquelles persones que en algun moment d´aquests 10 anys n´han format part i que, en els darrers mesos,  han assistit als assajos, per tal de preparar-lo.

Abans de la mitja part del concert, es va fer entrega als cantaires d´un pin que la Unió Filharmònica va encarregar per commemorar aquest aniversari, així com d´un ram de flors als dos directors que ha tingut la Coral, Gerard Fusté i Núria Ferré. Després de l´entrega dels pins, es va visualitzar una projecció amb fotografies dels concerts, assajos, aplecs i altres activitats on ha participat la Coral i que va fer recordar moments molts emotius a tots els presents.

 

El concert va continuar a la segona part, fent repàs de les cançons més significatives que s´han anat interpretant durant tot aquest temps, sota la direcció alternada dels dos directors. La última de les peces interpretades va ser la sardana "El cavaller enamorat", que va comptar amb l´acompanyament d´un grup de sardanistes d´Amposta.

 

A petició del públic assistent, es va fer un bis de la mateixa peça i aquells que ho van voler, es van afegir a la rotllana per tornar a ballar la sardana.

Per finalitzar la celebració, no podia faltar el pastís d´aniversari. Per això, un cop acabat el concert, els cantaires i els acompanyants van poder degustar-lo, amb una copa de cava que va servir per brindar demanant que la Coral Aquae pugui continuar endavant durant moltíssims anys més.

 

Concert del 10è aniversari de la Coral Aquae


T´agrada cantar?