La Unió Filharmònica d´Amposta

La Fila al FacebookTwitter: @lafilaampostaCanal Youtube de la Fila

Coral Aquae de la Unió Filharmònica d´AmpostaBig Band de la FilaAPIMA. Associació de Pares i Mares d´Alumnes de l´Escola de Música de la Fila

6/MAR/2018

Recital de guitarra solidari a càrrec de Ferran Talarn

Aquest passat dissabte 3 de març, el públic assistent a l´auditori de La Unió Filharmònica va poder gaudir d´un gran recital de guitarra clàssica a càrrec del concertista Ferran Talarn, un concert amb caràcter solidari

Societat Musical La Unió Filharmònica d´Amposta > Notícies > Recital de guitarra solidari a càrrec de Ferran Talarn

Aquest passat dissabte 3 de març, el públic assistent a l´auditori de La Unió Filharmònica va poder gaudir d´un gran recital de guitarra clàssica a càrrec del concertista Ferran Talarn.

El jove músic ampostí va oferir un concert d´intèrprets destacats del repertori musical de guitarra, amb obres de Domenico Scarlatti, Luigi Legnani, Agustín Barrios, Joaquín Turina o Astor Piazzola, entre altres. La interpretació musical, dotada de gran sensibilitat i acurada tècnica, va anar acompanyada per part del músic, d´una breu introducció de cadascuna de les obres.

Aquest concert tenia una finalitat solidària i els 1.450 euros dels donatius del públic van anar destinats íntegrament a l´Associació per a la Superació de l´Ansietat i la Depressió (Assedega´m).

Va ser a finals de l´any passat, quan Ferran Talarn, a través del seu amic i component de la Banda de Música de la Unió Filharmònica d´Amposta, quan va contactar amb aquesta entitat per proposar d´organitzar un concert amb finalitat solidària, proposta que va ser molt ben acollida per la societat musical. Va ser el mateix Talarn qui va escollir a l´Associació per a la Superació de l´Ansietat i la Depressió (Assedega´m), com la beneficiària del concert. Aquesta entitat treballa per desestigmatitzar i sensibilitzar a la ciutadania sobre aspectes que envolten la malaltia mental, per evitar l´exclusió de les persones afectades i aconseguir integrar-les a la societat i al món laboral, a la vegada que dóna suport a les persones afectades a través de grups d´ajuda.

Ferran Talarn (Amposta, 1993) ha finalitzat els seus estudis de Grau Superior de Guitarra a l´ESMUC i durant aquests últims anys ha tingut una intensa participació en concursos i certàmens d´interpretació musical, havent obtingut diversos premis i distincions. Actualment resideix a Maastricht (Holanda) on, on està finalitzant un màster en interpretació amb Carlo Marchione.

No és el primer cop que Talarn actua a l´auditori de la Fila, ho va fer el 2016 en el marc del Cicle de Música Ciutat d´Amposta que organitza l´entitat musical i ja llavors va sorprendre el públic amb la seua brillant interpretació, segurament per aquest motiu molts dels seus admiradors no es van voler perdre l´oportunitat de tornar-lo a escoltar en directe i a la ciutat que l´ha vist néixer.





T´agrada cantar?