25è Cicle de Música Ciutat d´Amposta

Cicle de Música Ciutat d'Amposta. Facebook Twwiter: La Fila Amposta Youtube: Unió Filharmònica Amposta Galeria Picasa Unió Filharmònica Amposta


Reserva d´entrades per al concert ELOGIANT A CHAPLIN del dissabte 16 de novembre de 2019 a les 20 h

El dia del concert la taquilla obrirà a les 19 hores.

Per a contactar amb la Unió Filharmònica pots fer-ho per correu electrònic a info@filharmonica.org o per telèfon al
977 70 30 30 en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 17 a 20 h.


Els camps marcats amb un * son obligatoris

Marca aquesta casella per autoritzar a la Societat Musical la Unió Filharmònica a enviar-te a través del compte de correu electrònic que has indicat en aquest formulari, notícies i informació sobre les activitats organitzades per les diferents seccions de la Fila. En el moment que vulguis deixar de rebre informació, només cal que envies un correu electrònic a la Fila sol·licitant la baixa.

Les dades que el propi usuari facilita en aquest formulari s'incorporaran al fitxer CICLE DE MÚSICA de la Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta, responsable del fitxer, per un període de 6 mesos i seran tractades amb la finalitat de gestionar la relació de les parts i informar-li de les diferents activitats que s'hi duguin a terme. Així mateix, i d´acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, podeu exercir el dret d'accés, rectificació o oposició respecte a les dades facilitades en els termes establerts a la legislació vigent, dirigint-se per escrit a: Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta, carrer Miralles, 2-4, 43870 Amposta.
Contactar

Política de privacitat

Política de cookies

Web patrocinat per: Insert.cat

Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta

Miralles, 4-6 - 43870 Amposta
Tel. 977 70 30 30
correu electrònic - www.lafila.cat

Col·laboren:
Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta
Diputació de Tarragona
Departament de Cultura Generalitat de Catalunya