25è Cicle de Música Ciutat d´Amposta

Cicle de Música Ciutat d'Amposta. Facebook Twwiter: La Fila Amposta Youtube: Unió Filharmònica Amposta Galeria Picasa Unió Filharmònica Amposta

«Desde la cárcel de Cupido»
Música, dansa i amor en el barroc

HARMONIA DEL PARNÀS

Dissabte 19 d'octubre 2019 a les 20 h.

Preu de l´entrada: 10 € (socis i Carnet Jove: 8 €)

Harmonia del Parnàs interpreta obres anteriors al 1800 amb instruments i criteris històrics, respectant les particularitats estètiques i teòriques de cada lloc i període concret. El seu repertori, escollit a partir de la investigació musicològica de fonts musicals i documentals d'arxius i biblioteques de tot el món, recull diferents gèneres i autors hispànics dels segles XV al XVIII, sent les seves interpretacions el resultat d'un estudiat exercici d'equilibri entre la musicologia històrica i la creativitat musical.

Reservar entrada
HARMONIA DEL PARNÀS

Adolf Ventas Sax Ensemble

VENTSAX

Dissabte 26 d'octubre 2019 a les 20 h.

Preu de l´entrada: 10 € (socis i Carnet Jove: 8 €)

Ventsax Ensemble és l’únic ensemble de saxòfons de les Terres de l’Ebre. És una formació de recent creació en honor a la figura del Mestre Adolf Ventas, músic prolific sorgit de les nostres terres. La formació, creada per Jean-Marie Londeix a Bordeus l’any 1977, compta amb l’àmplia varietat d’instruments de la família dels saxos creada per Adolphe Sax l’any 1840, des del saxo sopranino, passant pels sopranos, alts, tenors, barítons fins arribar al saxo baix. Els components de l’ensemble són tots de les Terres de l’Ebre i compten amb el director Sergi Costes i Ferré. Els objectius d’aquest projecte són, entre d’altres, difondre la cultura i literatura saxofonística arreu de les nostres terres i del país, així com retre homenatge a qui va ser el pare del saxòfon a Catalunya, Adolf Ventas.

Reservar entrada
VENTSAX

Músiques del món

TAWAZUN

Dissabte 9 de novembre 2019 a les 20 h.

Preu de l´entrada: 10 € (socis i Carnet Jove: 8 €)

"Tawazun (equilibri en àrab), és un espectacle on es fusiona la música, la dansa i la pintura. La idea d'unir els cinc continents musicalment, neix arran de la necessitat d'un món lliure on no existeixin ni fronteres ni banderes. La decisió d'unir les tres arts ancestrals sorgeix com una solució a una societat equivocada, ja que tornant a l'inici i buscant l'essència de la prehistòria, podrem tornar a començar. Alea Jacta Est".

Reservar entrada
TAWAZUN

Elogiant a Charles Chaplin

EDMON BOSCH i MONTSERRAT TALLÓ

Dissabte 16 de novembre 2019 a les 20 h.

Preu de l´entrada: 10 € (socis i Carnet Jove: 8 €)

Duet format per Edmon Bosch al violoncel i Montserrat Talló al piano, ens ofereixen un espectacle basat en el conegut Charles Chaplin (1889-1977), músic i compositor, a part d'actor i cineasta. És un recorregut musical i sensorial per les composicions més famoses, del mateix Chaplin, i amb projecció visual de fragments de pel.lícules. Celebrem el 130 è aniversai del seu naixement presentant aquest espectacle.

Reservar entrada
EDMON BOSCH i MONTSERRAT TALLÓ

Entrada General: 10 € - Socis i Carnet Jove: 8 €
Abonament General: 35 € - Socis i Carnet Jove: 30 €

Reservar abonament

Contactar

Política de privacitat

Política de cookies

Web patrocinat per: Insert.cat

Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta

Miralles, 4-6 - 43870 Amposta
Tel. 977 70 30 30
correu electrònic - www.lafila.cat

Col·laboren:
Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta
Diputació de Tarragona
Departament de Cultura Generalitat de Catalunya